Butik Privatpersoner

Munskydd och Visirer


På grund av dessa tider finns det nu stor efterfrågan på munskydd. Många väljer att höja sina priser och utnyttja situationen men vi som företag har valt att ta vårt socialansvar och har sänkt priserna istället.

Det är exakt samma höga kvalitet som förut, Samma CE märkning, samma ISO 13485 certifikat. 

Munskölj

Det är vetenskapligt bevisad att munskälj stärker tänderna och tar bort och förebygger bakterier som orsakar dålig andedräkt. Neutraliserar dålig andedräkt istället för att maskera den. Vissa munskölj ger även en säker andedräkt i 12 h.  

Tandtråd

Om du har blödningar vid tandborstning beror på plack, bakterier och matrester. En inflammation kan leda till tandlossning och ökad tandvårdskostnadader. Med tandtråden och andra hjälpmedel får du bort dessa och inflammationen kan läka. Anvädning av tandtråd  hjölper till att förebygga problem i munhålan.

Tandkräm

Sensodyne hjälper till att lindra ilningar i tänderna och arbetar för att skapa en framtid fri från ilningar i tänderna för alla.

GUM® PAROEX® Tandkräm är speciellt framtagen mot de tidiga stadierna av tandköttsproblem och för de som vill hålla återkommande problem borta.

Tandborstar

This website uses cookies. By clicking on "Accept" you agree to our use of cookies.

Accept