Intraoral Kamera

Med policy, löfte och garanti att erbjuda Scandinaviens bästa!

Pris, Kvalitet, Support och Garanti

Vi har en stor variation av Intraoral kameror

* Välj mellan med eller utan skärm,

* Pekskärm eller vanlig skärm,

* Fildelning till försäkringskassan

* Inbyggd jornal och fil redigering 

* 5 MP Eller 8 MP

Det finns inget bättre sätt att visa dina patienter problemet med sina tänder än med bilder från en intraoral kamera.


Många läkare över hela världen använder nu intraorala kameror för omedelbar diagnos av tandproblem och även för att få acceptans för behandling från patienter. Det är ett av de mest avancerade diagnostiska verktygen som finns tillgängliga idag och anses vara ett nyckelinstrument för framgångsrik hälsovård av tandläkare.

 

En intraoral kamera fungerar på samma sätt som digital röntgen. Det hjälper munvårdsexperter att ta bilder av tanden.Tandläkare kan  dessa bilder i patientens journal för vidare undersökning och behandling. Det hjälper till att utbilda patienter om status för deras tandproblem och orsaken till den rekommenderade behandlingen. 

Bästa valet!!

Model: DentoPro® HD318

Fabrikat: DentoPro® SCS

Garanti:  24 månader
Skärpa:  5 MP HD micro-range camera with clear picture quality

Skärm:  Ja, Touch screen, Display resolution: 1280*1024;
Inbyggd programvara: Ja,

Best shooting range:1.5cm-1.8cm;

Inbyggd dator: Ja

 

Pris Nu: 22.240 Ex moms

Tidigare: 27.800 Ex moms

Mest Prisvärda!!

Model: A6M-X

Fabrikat: AI CREATE

Garanti:  18 månader
Skärpa:  5 MP HD micro-range camera with clear picture quality

Skärm:  Ja, Touch screen, Display resolution: 1280*1024;
Inbyggd programvara: Ja,

Best shooting range:1.5cm-1.8cm;

Inbyggd dator: Ja

 

Pris Nu: 18.700 Ex moms

Tidigare: 24.800 Ex moms

Intraoral Kamera med Skärm

Intraoral Kamera UTAN SKÄRM

Armrack till Intraoral Kamera

Faktorer att tänka på när du köper en intraoral kamera

Att ha en intraoral kamera är avgörande för framgångsrik tandläkarpraktik, eftersom vi har flera olika modeller har vi tagit fram några faktorer som hjälper dig att köpa rätt kamera.

 

1. Välja typ av intraoral kamera

Det finns huvudsakligen två typer av intraorala kameror: den intraorala staven och den enkla linsreflexen (SLR). Våra kameror är den intraorala staven som har förmågan att användas inuti munnen. Visualiseringen och klarheten hos våran kameror för munhålan är utmärkt. Bilderna kan ses nästan omedelbart och det blir extremt lätt att använda. De intraorala stavkamerorna kommer med en dockningsstation/USB-anslutning för att erbjuda portabilitet. Denna typ av kamera är också mycket effektiv för att nå de svåra bakre områdena. Kamerorna erbjuder också högintensiv ljuskälla och kommer med förstoringsmöjligheter.

 

2. Integration med nuvarande bildbehandlingsprogram

För att säkerställa att du får rätt diagnos med hjälp av en intraoral kamera är det absolut nödvändigt att den integreras med din nuvarande bildbehandlingsprogramvara och programvara för övningshantering. Om kameran levereras med tillverkarens bildprogramvara, bör du vara noga med att kontrollera om programvaran fungerar med andra bildbehandlingssystem som intraorala sensorer, panoramaenhet och mer eller om den är strikt begränsad till endast användning av kameralinser. Fråga våra konsulter och de kan vägleda dig bättre.

 

3. Bildkvalitetskravet

Bildkvaliteten hos en intraoral kamera är avgörande för korrekt diagnos och effektiv patientkommunikation. Bildupplösningen tillsammans med de andra funktionerna (automatisk vitbalans och automatisk belysning) bidrar till kamerans övergripande bildkvalitet. En högupplöst kamera är nödvändig för att undvika pixilering när bilden zoomas in eller visas på stora bildskärmar. Syftet är att komma så nära motivet som möjligt och fånga den skarpaste bilden med den största filstorleken. Stor filstorlek kan konverteras till en mindre storlek, men en ursprungligen liten fil saknar skärpan när den ses som en stor fil.

 

4. Kamerans fokus

Bildkvaliteten påverkas avsevärt av kamerans exponering och fokus. I allmänhet, för en vanlig intraoral bild, fungerar en kamera med fast fokus bra. Men för leendebilder och helbågsbilder är en kamera med ett brett fokusområde avgörande. En kamera med fast fokus är snabbare jämfört med den manuella eller autofokuskameran som tar tid att justera vinkeln. Kameror med fast fokus fungerar särskilt bra inom pediatrisk tandvård, där du behöver komma in och ut ur munnen så snabbt som möjligt. Endodonti ger också kameror med fast fokus ett övertag eftersom majoriteten av bilderna som tas genom dem är från nära håll. För proffs med erfarenhet av tandfotografering fungerar en digital SLR utmärkt och utökar deras kameraarbete ytterligare.

 

5. Installation och support av kameran

Även om denna faktor inte tas så mycket i beaktande, är den definitivt relaterad till den långsiktiga prestandan för båda, systemet och den professionella. En kamera som har en komplicerad installationsprocedur måste ha supportleverantörer i närheten av din anläggning för alla slags brådskande felsökningsproblem. Du vill inte ha ett installationsproblem varannan dag eftersom det också påverkar din effektivitet negativt. Även om vissa utövare inte har något emot kablar och ledningar och anslutningslådor, är andra väldigt noga med denna aspekt. När du köper en kamera, ta hänsyn till dessa små överväganden.

 

6. Intraoral kamerafångstknapp

Fångstknappen har också stor betydelse. Den ska placeras på en plats som gör att du kan ta en bild oavsett kamerans riktning i munnen. Olika intraorala kameror kommer med en svepfunktion som eliminerar behovet av att fysiskt trycka på knappen. Om du trycker på knappen kan kameran flyttas något när du tar en bild, vilket gör bilden suddig. När du köper kameran, se till att fånga knappen gör att du kan ta bilden med lätthet och noggrannhet.


7. Byggd av en intraoral kamera

Byggnaden av en intraoral kamera kanske inte gör någon skillnad i bildtagningen, men en plast- eller metallkamerakropp definierar kamerans vikt. Även om det krävs en robust kropp för att säkerställa kamerans långa livslängd, är det också viktigt att se till att kamerahuset inte är tungt. Därför är våra kamerors kropp byggda med en blandning av metall för robusthet och plast för en lättare vikt. 

 

8. Tillverkarens garanti

Våra garantier är beroende vilken gabrikat du väljer, Garnatierna är oftas mellan 18-24 nmånader. 

 

Slutsats

Färdigheten att använda intraoral kamera växer med tiden med övning. Hela inlärningskurvan för att anpassa sig till kameran och ta korrekta imfria bilder är inte för lång, utan kräver mycket övning. Att se till att du har rätt kamera för dina behov gör det enkelt och intressant att lära sig. Att köpa en intraoral kamera är en investering som kommer att ge dig dina patienters förtroende och förbättra effektiviteten i dina behandlingar, och därför är det viktigt att välja kameran noggrant för att undvika framtida krångel.

Eller maila för beställning, frågor och support

 Telefontid alla vardagar 8-20

Härdljus
Implantat Produkter
DAC maskiner
Air Scaler
Amalgamator
Inrednings Produkter
Endodonti Produkter
Autoklav
Dental Unit
Intra Oral Camera
Sealing Machin
X-Ray och Sensorer
Whitening Utrustning
Övrigt
 
 
 
 
 
 
 

Beställning och Support 

Lisa Andersen

Internal Sales Manager